lördag 14 februari 2009

Snabblån och sms lån


Ett snabblån eller sms lån är tänkt att fungera för dig som behöver pengarna snabbt. Om Snabblånet tar några dagar att komma i händerna på dig är det oftast av mindre användning.

Snabblån har dock blivit en tillförlitlig källa till lån för brådskande. Detta beror på att godkännandet av dessa lån sällan blir försenat. Vanligtvis har låntagaren pengarna på sitt bankkonto inom 24 timmar.

Dessa snabblån som online långivare ger är väldigt enkla att ansöka till. Detaljer såsom lånbeloppet, syftet, löner, sysselsättnings detaljer, hemadress, telefon etc ska fyllas i online-ansökan.

Med utnyttjande av snabba internet, tar långivarna mindre tid på att kontrollera uppgifter om din månadslön, sysselsättning, kontoutdrag etc. Vissa online långivare godkänner snabblånet bara genom att per telefon kontrollera din anställning och lön från din arbetsplats.

Du bör vara noggrann när du fyller i detaljer och personlig information i online-ansökan. Annars kan långivaren noggrannare kontrollera de uppgifter och det kan skapa tvivel i långivarens ögon. Så gör ditt hemarbete om snabblånet innan du ansöker om det.

Du måste vara en anställd, och ha en fast månadslön för de senaste månaderna. Lån beloppet på snabblånen är någonstans mellan 1000-3000 kronor och pengarna kommer att finnas på ditt konto väldigt snart. Ungefär 15 min. Om du vill ansöka via din mobil bör den ha en WAP-funktion. Fungerar så här. Du skickar iväg ett sms och efter en liten stund får du ett svars-SMS med ett ansökningsformulär. Du fyller i det o skickar iväg. Efter att din ansökan om snabblån blivit behandlad och godkänd så får du pengarna med väldig fart. Snabbt och enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar